Времето - 13.02.2016 г.
13-02-2016 | Източник: СЕГА
Времето - 13.02.2016 г. - По Черноморието - Ще бъде предимно облачно. Сутринта и вечерта ще превалява дъжд. Ще духа до умерен южен вятър. Максималните температури ще са между 11° и 17°. По Черноморието - Ще бъде предимно облачно. Сутринта и вечерта ще превалява дъжд. Ще духа до умерен южен вятър. Максималните температури ще са между 11° и 17°.
Сутринта валежите за кратко ще спрат. По-късно през деня от запад на изток ще преминава бърз фронт, по който ще превали дъжд. До полунощ срещу неделя валежите ще спрат. През деня ще духа умерен вятър от юг, по-добре изразен в Източна България. След обяд вятърът ще започне да се ориентира от запад. Максималните температури ще са между 12° и 17°, . . .
пълният текст
Новините днес
Шефове купуват служебните коли заради данък "уикенд" - При прехвърляне на автомобилите внасят ДДС в държавната хазна
29 - 0
Шефове купуват служебните коли заради данък "уикенд"
При прехвърляне на автомобилите внасят ДДС в държавната хазна
Времето - 13.02.2016 г. - По Черноморието - Ще бъде предимно облачно. Сутринта и вечерта ще превалява дъжд. Ще духа до умерен южен вятър. Максималните температури ще са между 11° и 17°.
217 - 0
Времето - 13.02.2016 г.
По Черноморието - Ще бъде предимно облачно. Сутринта и вечерта ще превалява дъжд. Ще духа до умерен южен вятър. Максималните температури ще са между 11° и 17°.
Седмичният хороскоп - Телец - От самото начало на седмицата звездните влияния ще са на ваша страна. Тяхната конфигурация е твърде добра и ви предлага шансове, каквито не сте имали от дълго време.
439 - 0
Седмичният хороскоп
Телец - От самото начало на седмицата звездните влияния ще са на ваша страна. Тяхната конфигурация е твърде добра и ви предлага шансове, каквито не сте имали от дълго време.
МФ отказа отсрочка за промените в ДДС - Дни преди фирмите да подадат първите декларации, НАП отново ще изменя указанията си
219 - 0
МФ отказа отсрочка за промените в ДДС
Дни преди фирмите да подадат първите декларации, НАП отново ще изменя указанията си
Данък уикенд няма да важи за компютри и телефони - При купуването на нов актив ползването на данъчния кредит може да се отложи до края на годината, казва Евгений Иванов, изпълнителен директор на КРИБ
140 - 0
Данък уикенд няма да важи за компютри и телефони
При купуването на нов актив ползването на данъчния кредит може да се отложи до края на годината, казва Евгений Иванов, изпълнителен директор на КРИБ

 
Валутите:
1.73466 2.51602
 
Времето във Варна:
Температура: 07°
Влажност: 100 %
Вятър: 1.9 км/ч, СЗ
Атм. налягане: 1005 hPa
София 07°
Пловдив 06°
Бургас 07°
 
  Православен календар
 
  Безплатен SMS
 
 
Полезни връзки

Хотели във Варна

Недвижими имоти
в-к Стандарт TV програми
Моите пари Почивки от НБТА
Eкон.бг BG Карти
Дарик Нюз Работа във Варна
Рент а кар Културни новини
в-к Черно Море Вера Мутафчиева
 
Забавления

 

 

 

 

 


 

 
     
 

 
За контакти:office@ida.bg Условия за реклама HERBALIFE Изработване на уеб страници

Copyright © 1998-2009 Studio IDA All rights reserved.